Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
20 dkg jó minőségű marcipán
porcukor a nyújtáshoz
30 dkg étcsokoládé
1,5 dl habtejszín /főzőtejszín nem jó!/
1 kiskanál méz
5 dkg vaj
1,5 evőkanál rum, vagy
1/2 ek. rumaroma
20x20 cm dobozt vagy valamilyen formát folpaccal szépen kibélelünk, úgy, hogy a papír széle túl érjen a forma peremén, mert ennek segítségével könnyebb lesz kiemelni a kész sütit.
A marcipánt egy kevés porcukrot alászórva pontosan 20x20 cm lappá nyújtjuk, majd a papírral bélelt formába tesszük.
A csokoládét apró dearabokra tördelve egy tűzálló tálba rakjuk. A teszínt a mézzel édesítve, kevergetve felforraljuk, majd a csokoládéra öntjük, és addig kevergetjük, mig a csokoládé fölolvad benne. Megvárjuk , amíg langyosra hűl, majd apránként hozzáadjuk a vajat és a rumot is, Amikor fényes, sima massza lesz belőle, a marcipán tetejére simítjuk. Letakarva 2 órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy megszilárduljon.
A folpack segítségével kiemeljük a dobozból, és kicsi kockákra vágjuk, mint a petite four-t.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!