Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
300 gr fagasztott erdei gyümölcs
2 nagy doboz natur jogurt
2 dl habtejszín
1 dl kifacsart narancslé
1 csomag zselatin
3-4 evőkanál cukor
1 dl víz
A fagyasztott gyümölcsből néhány szemet félretettünk a díszítéshez, és a többi gyümölcsöt /természetesen már felengedve/ megturmixoltuk, 2 edényt használunk, az egyikbe a gyümölcsmassza, ehhez hozzáöntjük az egyik joghurtot, és 2 ek. cukrot, a másikba a sima fehér joghurtot 2 ek. cukrot, a zselatin 1 dl vizzel kikeverjük, egy pici állni hagyjuk, majd langyosítjuk, amikor elolvadt, fele-fele a tálakba kerül. Felverjük a habtejszínt /Hulala növényi/, majd belekeverjük óvatosan a fehér joghurthoz, a gyümölcsöshöz hozzáöntjük még a narancslevet. Egy jénaiba rétegezzük, előszőr a gyümölcsöset, rá a fehéret, majd megint a gyümis, és a fehér.
Egy villával össze-vissza húzkodjuk, hogy ilyen csikoska legyen, majd a félretett gyümölccsel díszítjük. Nagy-nagyon üde, és finom volt!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!