Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
4 levél zselatin
2,5 dl tejszín
2,5 dl tej
1 vaníliarúd
3 evőkanál cukor
20 dkg eper
A zselatint meglágyítjuk az előírt módon egy kis vízben.
A tejszínt és a tejet egy edénybe öntjük, hozzáadjuk a vaníliarúd tartalmát, belekeverjük a cukrot, és felforraljuk, majd kis lángon főzzük 10 percig.
A zselatinlapot folyamatos kevergetés mellett adjuk a tejszínes keverékhez. Ha feloldódott, tegyük bele a darabokra vágott epret, és vegyük le a tűzről.
Öblítsünk ki hideg vízzel kisebb tálkákat, és öntsünk mindegyikbe tejszínes pudingot. Rakjuk a hűtőszekrénybe legalább hat órára.
Tálaláskor öntsük ki a pudingot egy kis tányérra, és díszítsük tetszés szerint.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!