Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
50 dkg pulykamáj
50 dkg lilahagyma
5 dkg cukor
1 dl balzsamecet
5 szál kakukkfű /én őröltet használtam/
só, bors
kacsazsír, vagy b.milyen zsír!
A májat megtisztítjuk, ereit kivágjuk, megmossuk, szárazra töröljük. A lilahagymát karikára vágjuk, és kevés zsíron megpároljuk. Hozzáadjuk a cukrot, amivel kissé megkaramellizáljuk, majd felöntjük a balzsamecettel, és lehúzzuk a tűzről. Megsózzuk, és a kakaukkfűvel ízesítjük.
A májat borsozzuk, és serpenyőben a felmelegített zsíron mindkét oldalát körülbelül 3 percig sütjük. Lehúzzuk a tűzről, átszedjük egy tálba, megsózzuk, és a tetejére halmozzuk a balzsamecetes-kakukkfüves lilahagymát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!