Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
40 dkg burgonya
2 dkg vaj
1 tojás
só,
25 dkg finomliszt
6-8 dkg füstölt szalonna
2 ek.olaj
50 dkg fejes káposzta
1 mk. őrölt fekete bors
10-15 dkg juhtúró
A burgonyát megtisztítjuk, és finomra reszeljük. A vajat meg a kisé felvert tojást hozzáadjuk, kb. 1 csapott kiskanál sót beleszórunk, majd annyi liszttel dolgozzuk össze, hogy kemény galuskatésztát kapjunk.
Galuska -szaggatóval enyhén sós vízben szaggatjuk, 10 percig főzzük, majd leszűrjük.
A szalonnát apróra vágjuk, egy lábasba rakjuk, az olajat ráöntjük, közepes lángon a zsírját kisütjük. A káposztát kitorzsázzuk, apróra reszeljük, a szalonnához adjuk, kevergetve megpirítjuk. 1 mokkáskanál sóval, és borssal ízesítjük, kevergetve kb. 20 perc alatt megpirítjuk. A lecsöpögtetett galuskát beleforgatjuk. Egy tepsibe rakjuk, a juhtúrót rámorzsoljuk és forró sütőben 5-6 percig sütjük, ezalatt a juhtúró ráolvad.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!