Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
60 dkg sertéskaraj
10 dkg camembert sajt
2 db körte
só, bors
vaj+olaj a sütéshez
+ alufólia
A karaból nyitott szeleteléssel 15 dkg-os szeleteket vágunk /A nyitott szeletélés azt jelenti, hogy egy szeletet nem vágunk végig, a mellette lévőt viszont igen/, igy egy pillangó formájú hússzeletet kapunk, amit tölteni tudunk./ Kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk őket. A camembert-ből és a megmosott, magházától megpucolt körtéből fél cm vastag csíkokat, szeleteket vágunk. A hússzeletek közepébe helyezünk mindkettőből, majd a húsok két szélét ráhajtjuk, és feltekerjük. A húsokat kivajazott fóliába tekerjük, és forró serpenyőben kevés olajon minden oldalukat megsütjük! /fóliástól/!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!