Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
3 közepes vöröshagyma
4 ek. olaj
1 csapott ek. pirospaprika
1-1 húsos zöldpaprika és paradicsom
só
1 kg kicsontozott pulyka-felsőcomb
1 mk.csipős Piros Arany vagy Erős Pista
2 gerezd fokhagyma
1 mk. őrölt köménymag
A hagymát megtisztitjuk, finomra vágjuk, majd egy lábasban az olajon, közepes lángon 3-4 perc alatt megfuttatjuk. A tűzről lehúzva a pirospaprikával meghintjük, a fölaprított paprikát és paradicsomot hozzáadjuk, kb. 3 dl vízzel felöntjük. Fél kiskanál sóval ízesítjük, majd kis lángon, lefedve kb. 25 percig főzzük, a végefelé levesszük róla a fedőt, hogy a pörköltalap zsírjára sülhessen /Azért kell a hagymás alapot előfőzni, mert a pulyka olyan hamar megpuhul, ha a szokásos módon főznénk nem lenne ideje besűrűsödni.
Amíg az alap fő, a húst 2-2,5 cm kockákra vágjuk. Az alaphoz adjuk, és kifehérítjük, pirítjuk. 3-4 dl vizet öntünk rá, és Piros Arannyal, zúzott fokhagymával és az őrölt köménnyel fűszerezzük, majd lefedve, közepes lángon kb. 1 óra alatt puhára pároljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!