Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az alapötlet "Kishoreszé"/
A tészta alapanyaga megegyezik a fonott kalácséval. Mivel maradt egy darab ezt használtam fel, és ezt töltöttem meg a következő módon. Kicsit változtattam az eredetin, mert túl száraznak találtam a tölteléket, így
1 tömlős krémsajtot használtam a kenéshez.
20 dkg füstölt tarját, vagy sonkát hosszúkás csíkokra vágtam
4 db főtt tojást karikára
1/2 póréhagymát csíkokra vágtam, de szerintem karikára jobb lett volna/
3 evőkanál tejszínes torma
A tésztát téglalap alakúra kinyújtottam, és megkentem a sajtkrémmel, majd ráraktam a csíkokra vágott sonkát, karikára vágott tojást, a hagymát, a tormakrémet, és nagyon szorosan feltekertem. Tojássárgával megkentem.
Egy kivajazott, lisztezett tepsibe hajlítottam patkó formájúra. Megszúrkáltam a tetejét egy kicsit villával, hogy ne durranjon ki a tölteléktől.
200 fokon 50 percig sütöttem. Nagyon kiadós, laktató, finom étel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!