Együtt mindig jobb: MÁGLYARAKÁS készítette, egyik kedvenc tanítványom BLANKA (kép)

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

MÁGLYARAKÁS készítette, egyik kedvenc tanítványom BLANKA

7 zsemle vagy egy nagyobb kalács
3 tojás
kb 3 dl tej
0.5 kg alma
15 dkg porcukor
10 dkg darált dió
1 evőkanál rum, vagy kevés rumaroma
1 csomag vaníliás cukor
őrölt fahéj
kevés citromlé
3 dkg vaj

Az 1-2 napos, szikkadt zsemléket ujjnyi szeletekre vágjuk. A tojássárgáját, a vaníliás cukrot és a tejet kézi habverővel összekeverjük. Ebbe forgatjuk bele a szeleteket, amiket a kivajazott tepsibe szép sorban berakunk. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, kis citromlével meglocsoljuk, fahéjjal és rummal ízesítjük, majd a zsemlékre rétegezzük. Most jöhet a dióval összekevert cukor, majd még egy sor áztatott zsemle, majd a darabokra vágott vaj a zsemleszeletek tetejére. A sütőben közepes hőmérsékleten kb 15 percig sütjük, amíg a zsemleszeletek széle kicsit pirulni nem kezd. Ezalatt felverjük a tojásfehérjét, és 3 evőkanál porcukrot adagolunk hozzá fokozatosan. A habot a sütemény tetejére kenjük, majd alacsony hőfokon (50 és 100°C között) szárítjuk úgy, hogy a sütő ajtaját egy fakanállal kitámasztjuk. Akkor kész, ha kicsit megbarnul a teteje. Tuti siker!

Látta 663 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu