Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
4 csirkemell kiterítve
só, bors
1-1 csipet, szárított rozmaring, majoranna, kakukkfű, zsálya, petrezselyem
2 gerezd fokhagyma
1 tojásfehérje
1 dl tejszín
15 dkg füstölt tarja
4 dkg hámozott, sós pisztácia
2 ek. olaj
A csirkemellet kiterítjük, kicsit kiklopfoljuk, és a következő tölteléket rakjuk rá:
Egy fél csirkemellet apróra vágunk, hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a tojásfehérjét, a tejszint, a sót, borsot, és habos pépesre turmixoljuk /ez kenhető massza lesz/ Ebbe belekeverjük a kockára vágott füstölt tarját, és a felaprított pisztáciát.
Egy 60x40 cm-es sütőpapirlapot vékonyan megkenünk olajjal, ráfektetjük a kiterített csirkemellet, rákenjük a tölteléket, erre rakjuk a tarja csíkokat, és megszórjuk az aprított pisztáciával. A papír segítségével feltekerjük. A két végén szaloncukorszerűen megtekerjük, zsineggel összekötjük. A becsomagolt csirkeroládot néhány hurkolással, sonkaszerűen megkötözzük, majd a méretének megfelelően egy olyan tepsibe helyezzük, amibe van sütőrács, az aljára vizet öntünk, hogy a lecsöpögő zsír ne égjen oda. Mivel a sütőpapír lélegzik, így a hús becsomagolva is, szép aranysárgára sül.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!