Együtt mindig jobb: Pisztáciás csirkerolád (kép)

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Pisztáciás csirkerolád

4 csirkemell kiterítve
só, bors
1-1 csipet, szárított rozmaring, majoranna, kakukkfű, zsálya, petrezselyem
2 gerezd fokhagyma
1 tojásfehérje
1 dl tejszín
15 dkg füstölt tarja
4 dkg hámozott, sós pisztácia
2 ek. olaj

A csirkemellet kiterítjük, kicsit kiklopfoljuk, és a következő tölteléket rakjuk rá:
Egy fél csirkemellet apróra vágunk, hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a tojásfehérjét, a tejszint, a sót, borsot, és habos pépesre turmixoljuk /ez kenhető massza lesz/ Ebbe belekeverjük a kockára vágott füstölt tarját, és a felaprított pisztáciát.
Egy 60x40 cm-es sütőpapirlapot vékonyan megkenünk olajjal, ráfektetjük a kiterített csirkemellet, rákenjük a tölteléket, erre rakjuk a tarja csíkokat, és megszórjuk az aprított pisztáciával. A papír segítségével feltekerjük. A két végén szaloncukorszerűen megtekerjük, zsineggel összekötjük. A becsomagolt csirkeroládot néhány hurkolással, sonkaszerűen megkötözzük, majd a méretének megfelelően egy olyan tepsibe helyezzük, amibe van sütőrács, az aljára vizet öntünk, hogy a lecsöpögő zsír ne égjen oda. Mivel a sütőpapír lélegzik, így a hús becsomagolva is, szép aranysárgára sül.

Látta 1226 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu