Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
4 csirkecomb
4 db újhagyma
1 nagy kalifornia paprika
15 dkg füstölt tarja
kivülről grill fűszerkeverékkel szórtam meg
A csirkecomb felső részét kicsontoztam , és a hajlitó porcnál elvágtam, majd megtőltöttem csíkokra vágott kalifornia paprikával, csíkokra vágott füstölt tarjával, és egy szál újhagymával, majd a bénél összevartam.
Kivűlről megszórtam grillporral. Beletettem egy jénaiba, és 2 kis fej vöröshagymát raktam mellé, 4 gerezd fokhagymát, zellerlevelet, és a maradék kalifornia paprikát. Aláöntöttem 2 dl fehérbort, és lefedve 60 percig 180 fokon sütöttem.
Nagyon különleges tavaszias íze van!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!