Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ennek az Óvári szeletnek a következő a receptje nálam, és anyósomnál, akitől tanultam:
Ahány személyre készíted annyi szelet karaj, ezt sózod, borsozód, lisztbe mártod, és hirtelen kisütöd.
Gomba-pörköltöt csinálsz, és ütsz rá tojást, összekevered, mintha tojásos gombát sütnél.
Pirítasz annyi szelet kenyeret, ahány szelet a hús, és mindegyikre teszel egy szelet húsit, ráhalmozol egy-két kanál gombát, majd egy szelet sonkát, a tetejét befeded Óvári sajttal, /egy kicsit vastagabb legyen a sajtszelet, mert nem szabad elolvadnia, lefolynia, csak épphogy ráolvadjon.
Azért nem írok mennyiségeket, mert ez személyre szabott, ha négyen vagytok 4 szelet. Nagyon kiadós, és laktató. A pirítós kenyér azért kell, mert felitatja a gombából kijövő levet, és nagyon finom lesz. Én ehhez nem csináltam más köretet csak egy görög salátát /recept fenn van/!
Jó étvágyat!
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!