Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A képen látható étel egy háziasan elkészített, igen koleszterin dús második fogásként feltálalt ennivaló.
Szerintem ehhez nem kell különösebb kommentárt fűzni, a hurka-kolbász készítésnek megvannak a kialakult szabályai, szokásai. Ki a fűszeresebbet kedveli, ki inkább a szolidabban sózott, borsozott formáját szereti.
Mi fűszeresebben esszük, igaz utána ezt meg is érezzük (!), de így az igazi. Hasábra vágott sült burgonyával tálaltam.
Az effajta ételt inkább hidegebb időben készítjük, mert a nyári melegben az amúgy is nehéz étel még jobban igénybe veszi a szervezetet.
Egy könnyű paradicsom leves után fenséges lehet egy egészséges, éhes ember számára.
Ha leves nélkül, önálló ételként kerül az asztalra, szilvabefőttet teszek mellé.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!