Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Karalábé zöldjével.
Hozzávalók:
4 db zsenge karalábé, a zöldjével együtt,
fél kg burgonya,
1 pohár tejföl,
3 evőkanál liszt,
1 kávéskanál curry,
1 teáskanál só,
vegeta.
Elkészítése: A karalábékat, és a burgonyát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, és annyi vízben tesszük oda főni, hogy épp ellepje. Beletesszük a vegetát és a sót. A tejfölt összedolgozzuk a liszttel, a curryvel, és vízzel krémesre keverjük. A karalábé zöldjét apróra vágjuk, és a megfőtt masszához adjuk. Beletesszük a tejfölt is és átfőzzük vele.
Karalábé főzelék.
Hozzávalók:
1 kg karalábé,
5 dkg zsír,
1 evőkanál liszt,
1 csokor petrezselyem zöldje,
1 dl tejföl,
só.
A meghámozott karalábét kockára vágjuk, és egy kevés sóval a zsírban, saját levében vagy egy kevés vízzel puhára pároljuk. Zsírjára sütjük, meghintjük a liszttel, kevés vízzel engedjük föl, és a petrezselyem zöldjével meghintve, megtejfölözve tálaljuk.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
SÜTŐBEN SÜLT KRUMPLI.
SHI-TAKE GOMBÁS SPAGETTI.
SAJTGOLYÓK.
LASKAGOMBA SÖRTÉSZTÁBAN.