Együtt mindig jobb: Cseresznyés receptek.

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

 

network.hu

 

Hideg cseresznyeleves

 

Hozzávalók:

30 dkg cseresznye,

2 dl tejszín,

5 dl tej,

citrom,

méz

 

Elkészítés:

A cseresznyét jó alaposan mosd meg, majd magozd ki, és néhány szemet tegyél félre a tálaláshoz.

A magozott cseresznyéket tejjel, tejszínnel, citromlével turmixold össze, majd saját ízlésed szerint édesítsd egy kis mézzel, és szórd bele a félretett cseresznyéket. A levest hűtőszekrényben hűtsd le, így igazán kellemes és könnyű nyári levest kapsz.

 

Cseresznyés jégdesszert recept

 

Hozzávalók:

35 dkg cseresznye,

5 dl aludttej vagy joghurt,

6 evőkanál zabpehely,

4 gombóc vaníliafagylalt

 

Elkészítés: A cseresznyét jó alaposan mosd meg és magozd ki.

Turmixgépben pépesítsd a szemeket, majd apránként add hozzá az aludttejet vagy joghurtot, a zabpelyhet és a fagylaltot is.

Töltsd poharakba és 1 órára tedd a hűtőszekrénybe.

Saját ízlésed szerint díszítheted cseresznyével vagy tejszínhabbal.

 

Cseresznyés túrófelfújt

 

Hozzávalók:

40dkg cseresznye,

4 mokkáskanál vaj,

1 csomag császármorzsa,

4 mokkáskanál sütőpor,

25 dkg sovány túró

 

Elkészítése: A cseresznyét jól alaposan mosd meg és magozd ki.

A császármorzsaport keverd össze a sütőporral, majd add hozzá a túrót.

Jó alaposan dolgozd össze a hozzávalókat.

A cseresznyéket teríts szét egy kivajazott tepsiben, és a masszát egyenletesen oszlasd el a kimagozott gyümölcsön.

Süsd 40 percig közepes lángon.

 

 

 

*

 

 


 

 

Címkék: cseresznye cseresznyés jégdesszert cseresznyés túrófelfújt hideg cseresznye leves recept

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu