Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ezt a citromos piskótát Olivér szülinapjára csináltam, mert mindenképpen citromos süteményt akart. Hát így sikerült!
Tészta:
5 tojás
20 dkg cukor
ezt kikeverni habosra
20 dkg liszt
10 dkg margarin
10 dkg apróra vágott mazsola
1 citrom reszelt héja, és leve
Krém
20 dkg cukor
25 dkg margarin
3 dl tej
5 csapott ek. liszt
1 csom.vaníliás cukor
tej+liszt+van.cukor ezt jól kikeverjük a tűzhelyen, addig kavargatjuk, amíg elválik az adény falától, kikeverjük a cukrot és a margarint, hozzáadunk egy evőkanál citromlét, és összekeverjük a tojásos cuccal.
A piskóta egy kicsit tömörebb, mint a normál piskóta, lyukacsosabb, és persze citromos ízű. Egy kicsit alacsony lett, de valószínűleg kisebb torta formába kell beletenni.
A tetejére meghámozott, felszeletelt citrom karikákat tettem, és megszórtam kristálycukorral.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!