Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
1 db tojás
30 deka liszt
1 csg szalalkáli
1,5 deci fekete kávé
6deka cukor
6 deka margarin
A cukrot megpirítom majd felöntöm a még forrón lefőtt fekete kávéval,amikor elolvadt a cukor, akkor kihűtöm., majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk.Három egyenlő részre veszem és a tésztából három vékony lapot nyújtok és világosra 180fokon kisütöm.A lapok kihültek akkor összeragasztom a krémmel
Krém készítése
1csg vaníliás puding
4 deci tej
3 kanál cukor
1csg vaníliás cukor
15 deka margarin
15 deka porcukor
A pudingot a szokásos eljárással felfőztem a cukorral és hagyom kihülni a margarinból és a porcukorból habos krémet keverek és a kihűlt pudinggal összekeverem .Ezzel a krémmel megtöltöm a lapokat .A legfelső lapot olvasztott csokoládéval bevonom és fehér és étcsoki forgáccsal diszítem
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!