Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
8szelet karaj
8szelet óvári sajt(lehet trapista is)
8szelet békon szalonna
8szeletgépsonka
8darab szeletelt gomba
só, bors, liszt, tejföl4deci
reszelt sajt a tetejére
petruska Olaj a kisütéshez
A karaj szeleteket kikloffoljuk., sózzuk borsozzuk lisztbe beleforgatom,és olajba kisütöm.A tepsi be egymás mellé rakom.A húsra teszek gépsonkát gombát amit előzőleg megpároltam,.a gombára teszem a békon szalonnát és arra teszem a szelet sajtot.Fólia alatt 200fokon20-25percig sütöm.Leveszem a fóliát és a tejfölös sajtot petruskával rákenem,és a sütőbe pár percre vissza teszem.Saját készítésű krokettel és petrezsejmes rizzsel tálalom
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!