Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
4deci tej
10deka cukor
5deka margarin
4tojás
4zsemle
25deka alma
1deka őrölt fahéj
10deka darált mandula
barack lekvár
A tejből kevés cukorból a margarin feléből a tojások sárgájából öntetet készítek A zsemléket szeletekre vágom.Egy edényt a maradék margarinnal kikenem.A zsemle szeleteket az öntetbe mártom és az edény aljára teszem.Az almát vékony karikákra szelem és fahéjjal a saját levében megdinctelem amíg a levét el nem föli.Ekkor a zsemleszeletekre teszem az almákat A darált mandulát fahéjjal és cukorral izésítem és az almára szórom.A maradék zsemle szeleteket az öntetbe mártom és a mandula tetejére teszem.Előmelegített sütőbe25-30percig sütöm.A tojások fehérjét cukorral és lekvárral gőz felett keményre verem és a megsült tésztára teszem.A hab tetejére pirított karamelizált mandula pelyhet tettem.Vissza tettem pár percre a sütőbe ,hogy kis színe legyenA tetején a mandula nem égett csak karamelizált
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!