Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kókuszos mézes
Tészta hozzávalói
50deka liszt
5deka margarin
15deka porcukor
2tojás
1teáskanál szódabikarbóna
1deci tejföl
4kanál olvasztott méz
Krémhez valók
fél liter tej
1csomag vaníliás puding
10deka kókuszreszelék
20deka porcukor
20deka margarin
3kanál barack lekvár
A tetejére
ét vagy fehér csokoládé
A tészta hozzávalóit összegyúrom,és 4lapot sütök belőle A pudingot a kókusszal a tejbe felfőzöm.Vajkrémet készítek a porcukorból és a margarinból.Ha kihűlt a puding összekeverem a vajkrémmel és az első lapot megkenem vele . A második lapra lekvár kerül, a harmadik lapra szintén krémet kenek.A tetejére csokoládét olvasztok, és megszórom kókusszal
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!