Együtt mindig jobb: Palacsinta torta másképpen (kép)

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Palacsinta torta másképpen

4 + 4 + 4 darab palacsintához
A palacsinta tészta hagyományos tehát mindenki úgy késziti, ahogy megszokta. Én ehhez a tortához annyiban változtattam, hogy 1 egész narancs héját reszeltem bele, avagy ha nincs 1 kávéskanál naracs aromát teszek bele.

Mivel Én palacsinta sütőben képtelen vagyok palacsintát sütni, Nekem egy nagyméretü, nyeles serpenyő a palacsinta sütőm. Én ebben primán tudom dobálni a palacsintákat, de ebből kifolyólag az Én palacsintáim a nagyméretüek. Ezért akinek a hagyományos palacsinta sütője van, vagy annak megfelelő méretü tortaformába, vagy olyan tálba készíti el a tortát, amiben majd fel tudja szolgálni.
1,5 csomag főzős vanilliás pudingpor + 2 cs. vanillia cukor
1 csomag csokis pudingpor + 1 evőkanál natúr kakaópor v. 10 dkg. csoki reszelve. (itt lehet felhasználni a maradék mikulás, avagy nyuszi csokikat)
2 marék fagyasztott meggy. Az üveges nekem nem vált be.
2 evőkanál sárgabarack lekvár melegitve,
cukor ízlés szerint családonként változó
1 mokkáskanál rum aroma
1 3,5 dcl. tejfel (ebből készitem a mascarpónét) Egy mélytányér- abba egy közepes szürő abba beleboritani a tejfölt, de nem hozzányúlni!!! úgy ahogy a szürőbe pottyant tegyük a hütőbe és másnapig hagyjuk lecsöpögni. Finomabb és olcsóbb 700 Ft.- helyett 200.-Ft.)
Remélem nem hagytam ki semmit.
Pudingot főzni, hagyni kihülni, majd a mascarpónét felezni és belekeverni a kétféle pudingba.
Vanilliába a vanillia cukrot, csokisba a rum aromát. Meggyet szürőn hagyni felengedni (ez is lehet hütőben éjszaka)
Formát nagyon vékonyan vajazni. Bele az első palacsinta ,vékonyan megkenni a langyos lekvárral. Ezt háromszor, a negyedik lap tetejét nem kenem meg. Erre teszem a vanillia pudingot, majd kirakom a meggy felével.
4 db. v. 3 db. palacsintát attól függ mennyi krémet teszünk bele megkenem a csokipudinggal és feltekerem. Mint a képen is látható nagyon ducira sikeredett. ezt egymás mellé fektetem a vanillia puding tetejére. Ez után a kimaradt csokikrémet rákenem a tetejére és kirakom a megmaradt meggyel. És ismétlem azt amivel kezdtem a tortát, palacsinta, lekvár stb. Máshol úgy irtam, hogy alul is és felül is vanillia puding, az mutatósabb. Kicsit tányérral lenyomtatni a hütőben kb. 1- óra hosszat,FOLYTATÁS A MÁSIK RECEPTBEN

Látta 3902 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hadnagy Kati üzente 12 éve

Hol a leírása? Ezért regisztráltam :(

Válasz

Nguyen Tuan Linh üzente 13 éve

Nagyon jo otletet adtal, ki fogom probalni! :)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu