Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Miután kivettük a hütőből, feldiszitjük. vagy a meghagyott krémből, vagy csokis, vagy vanilliás, de kettővel is lehet, és villával kicsit össze lehet cirmosozni. Vagy olvasztott csokival leönteni, vagy csal porcukorral megszórni. Mivel ezt nagyon sokféleképpen el lehet késziteni, és nagyon sokféle gyümölccsel, a diszités is lehet sokféle. Szoktam azt is csinálni, hogy nem teszem a torta közé a gyümölcsöt, hanem kevés cukorral és pici vizzel hagyom hogy felforrjon, de rögtön le is zárom alatta a gázt, és hagyom kihülni. Ezt igy natúr is kinálhatom a szelet mellé, avagy a tejszint /vagy porból készitettet felverem -de nem kemény habbá- csak olyan lazává, összekeverem a gyümölccsel és igy tálalom. Aztán ha nagyon kedveskedni akarok, akkor 1-2 evőkanál cukrot egy késhegynyi vajjal, v. margarinnal, karamellizálom, majd 2 evőkanál tejszinnel v. tejjel felolvasztom, és egy picit beforralom, de csak nagyon picit és hagyom hülni. És akkor 1 szelet torta, a tejszines gyümölcs, és magasról, vékonyan meglocsolni a karamellel. ez már mindenki magán akciója, ki mit szeret, kinek mire van ideje. Egyébként igy leirva nagyon bonyolultnak hat, de ugyan annyi idő mintha sima palacsintát készitünk a családnak és megkenük ezzel.azzal. Kb. 20 perccel több időt vesz még plusszba el az időnkból. Jó étvágyat sok szeretettel drops
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!