Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A piskóta:
6 tojás
6 evőkanál liszt
6 evőkanál cukor
1 csomag sütőpor
2 evőkanál kakaópor
A sárgákat habosra keverem a cukorral, a fehérjét kemény habbá verem,
összekeverjük a sütőporos kakaós liszttel, majd végül a tojáshabot keverjük bele.
180 fokon, 20-25 perc.
Amikor kihült, hosszában kettévágjuk, majd mind a két részt, vízszintesen elvágjuk, és majd egymás tetejére fogjuk rakni. A következő töltelékkel kenjük meg:
50 dkg gesztenyemassza
1 ek. rumaroma
3 tojássárgája,
10 dkg cukor
2,5 dl tejszín
A piskótákat megkenjük sárgabaracklekvárral, majd erre kenjük a tejszínes gesztenyekrémet, rá a lapot, majd megint a krémet.
Kivülről is bekenjük a megmaradt krémmel.
A tetejét, fagyasztott rózsaszirommal díszítettem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!