Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
töröl
hozzávalók:
1 csokis piskótalap,3 lapra kell vágni
Az én piskóta receptem ami nekem mindig sikerült.
7db tojás(függ a tortaforma nagyságától)
7 evőkanál cukor
5.5evőkanál liszt+1.5evőkanál kakaó
4evőkanál víz
fél sütőpor a piskótát lekeverjük a szokásos módon,sütőpapírral kibélelt formában 10percig 200 fokon majd 180 fokon tűpróbáig sütjük.
Ha kihűlt 3 lapra vágjuk.
krém:5dl tejszín+3dl a díszítéshez
1ü meggykompót
1cs vaníliás puding
3-5evőkanál cukor
kicsi fahéj és rum aroma
A kompótot leszűrjük,majd a levét kiegészítjük 7dl-re ez lehet meggyszörp is vízzel higítva.Kikeverjük a pudingport és ha a meggylé forr beletesszük amikor kezd sűrüsödni hozzákeverjük
a meggyet is.Teszünk bele aromát és fahéjat, ki ahogy szereti .(mi nem szeretjük a fahéjat ,ezért kiszoktam hagyni,inkább vaníliás cukrot teszek bele)..Melegen megkenem a 2 lapot a meggyes krémmel aztán rá simítom a felvert tejszínt az alsó lapra befedem a másikkal erre is tejszínt teszek ,végül befedem a 3. lappal.Ízlés szerint díszítem és hűtöm pár órát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!