Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
6 tojás
10 dkg cukor
10 dkg liszt
10 dkg étkezési keményítő
1 evőkanál vaj vagy margarin
2 evőkanál kakaópor
2 zacskó vaníliás cukor sütőpapír
a töltelékhez és a díszítéshez:
10 dkg mogyorókrém
6 lap fehér zselatin 5 dl tej
1 zacskó vaníliaízű pudingpor (5 dl tejhez)
3 evőkanál cukor
3 banán
7 evőkanál citromlé
2 dl tejszín +díszítés
2 evőkanál porcukor
2 evőkanál csokoládéreszelék
Elkészítés:
3 tojást kikeverünk 5 dkg cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral. Beleszitálunk 5-5 dkg lisztet és ke-ményitőt, majd összekeverjük. Sütöpapírral bélelt tortaformába simítjuk
előmelegitett sütőben (200 fokon) 10-12 percig sütjük.
A barna tésztához a maradék cukrot kikeverjük a tojásokkal és a vaníliás cukorral, hozzáadjuk a felolvasztott vajat, a kakaót, a lisztet és az étkezési keményítőt. Ugyanúgy sütjük, mint az első lapot.Ketté vágjuk.amennyiben vékonynak gondoljuk a tésztát süthetünk még egyet.
A világos tésztára simitjuk a felmelegített mogyorókrémet, és rátesszük a barna piskótát.Megkenjük a következő krémmel .
A zselatint beáztatjuk. 2 evőkanál tejben elkeverjük a pudingport és 2 evőkanál cukrot, majd a többi, felforralt tejhez adjuk. Rövid idő múlva belevegyitjük a kinyomkodott zselatint. Ha kihűlt, belekeverünk 2 meghámozott, citromlével összeturmixolt banánt. A dermedő krémbe belevegyítünk 2 dl felvert tejszint, és a barna piskótára kenjük,majd rátesszük a harmadik lapot.
A felvert maradék tejszínnel, csokidarával és banánkarikákkal díszitjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!