Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1 készen kapható fonott kalács
1 kg alma
½ l tej
25 dkg diópótló/dejó/ vagy dió!
10 dkg cukor
10 dkg vaj
rumaroma, fahéj
Készen kapható fonott kalácsot felszeletelem/1 ujjnyi vastag/, tejben beáztatjuk, majd a felét egy kivajazott tűzálló edénybe helyezzük.
Erre 1 kg reszelt almát teszünk, amit ízesítünk egy kis rummal, és fahéjjal , majd megszórjuk az egészet a cukros dejóval, és a kalács másik felével befedjük.
Vajat morzsolunk a tetejére, és előmelegített sütőben kb. 200 fokon 20 percig sütjük a kalács pirulásáig. Nagyon különleges, és finom.
Én szoktam olvasztott csokoládét csorgatni a tetejére
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!