Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Füstölt sajtos csirkeragu leves
Nagyon különleges, és finom!
1 egész csirkemell
1 sárgarépa
1 fehérrépa
Kisebb karalábé fele
1 teáskanál tárkony
2 dl tejföl
1 evőkanál liszt
10 dkg sajt /trappista/
20 dkg füstölt sajt/karaván/
2 db húsleves kocka
10 dkg zöldborsó
10 dkg gomba/apróra szeletelve/
A csirkemellet kockára vágom, a zöldségeket lereszelem.
Kevés olajon megpárolom a zöldségeket /répát, karalábét/, majd rádobom a húst és összeforgatom, fehéredésig pirítom. Beleteszem a friss gombát, azzal is megforgatom, majd felöntöm 2 liter húsleves lével/2 kocka. Amikor a hús megpuhult belerakjuk a zöldborsót/ami úgy is puha/mirelit vagy konzerv/, majd a tárkonyt, végük behabarjuk tejfölösen, belerakjuk a sima reszelt sajtot, a fele füstölt sajtot és kevergetve felfőzzük, hogy a sajt elolvadjon, de ne ragadjon le az aljára.
Amikor elkészült, tálaljuk, és mellé adunk még tányéron reszelt füstölt sajtot. Remek íze lesz.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!