Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
6 tojás
6 dkg vaj
6 evőkanál liszt
1 tk sütőpor
6 evőkanál cukor
2 ek kakaópor
Hozzávalók a töltelékhez:
meggybefőtt kb egy fél üveg
3-4 dl tejszínhab
1 csomag vaníliás cukor
fél cs vaníliás grízpuding (Dr Oetker), hozzá tej
1 cs habfixáló
Cukorszirup:
1.2 dl víz
2 ek cukor
rum vagy rumaroma
A tojássárgájákat a cukorral habosra keverjük, ehhez adjuk a vajat, majd a liszttel elkevert sütőport és a kakaóport. Legvégül jöhet a tojáshab. Kivajazott őzgerincformába töltjük, majd 160° C-on 25-30 percet sütjük. Ezalatt elkészítjük a pudingot. Ha lehűlt a tészta, három részre vágjuk.Az első réteget meglocsoljuk a cukorsziruppal, megkenjük a krémmel, majd erre lecsöpögtetett meggyet teszünk. Mehet rá a következő lap, krém és így tovább. A maradék krémmel kívülről megkenjük, egy sor meggyel díszítjük, és megszórjuk csokireszelékkel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!