Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tepsis rántott hús
Hozzávalók:
8 szelet hús(sertéscomb vagy más fajta hús)
só
bors
morzsa
tojás
liszt
Az elősütéshez:
olaj
Továbbá:
4 db szép paradicsom
4 db sárga paprika
1 nagy fej vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
2 db marhahús leves kocka
1/2 liter víz
Elkészítése:
A hús szeleteket kiklopfoljuk, enyhén sózzuk, borsozzuk.
Zsemlemorzsába, felvert tojásba, majd lisztbe forgatjuk.
Olajban hirtelen mindkét oldalát aranysárgára sütjük.
Egy tepsibe lerakjuk a kisült szeleteket.
A húskockákat a vízben feloldjuk, majd kihűtjük és a tepsibe öntjük.
a vöröshagymát, paprikát, paradicsomot felkarikázzuk és a hús szeletekre helyezzük.
a fokhagymát lereszeljük, azt is rátesszük.
Alufóliával lefedjük és kb 30 percig sütjük, míg a levet felszívja.
Ekkor a fóliát levesszük és még pár percig sütjük.
Nagyon finom, omlós hús.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!