Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
mézeskrémes
töröl
hozzávalók 4 főre
Tésztához:
10 dkg porcukor
1 egész tojás + 1 tojás sárgája
5 dkg Rama
1 ek méz
1 kk. szódabikarbóna
30 dkg liszt
Krémhez:
1 l tej
2 cs tejszínizű pudingpor
2 ek liszt
1 cs vaníliás cukor
3 tojássárgája
15 dkg porcukor
10 dkg vaj
Tetejére:
0,5 l hulala
1 cs vaníliás cukor
elkészítés
A porcukrot, a tojásokat, a margarint és a mézet gőz felett összemelegítjük a tésztához.
A szódabikarbónával összekavart liszttel összegyúrjuk.
2 lapot sütünk belőle zsírozott, lisztezett tapsi hátlapján.
A krémhez a tejet, a pudingport, a lisztet, a vaníliás cukrot és a tojássárgát sűrűre főzzük.
Állandó kevergetés közben kihűtjük.
A vajat a porcukorral habosra keverjük.
A két krémet összekavarjuk, majd a két lap közé kenjük.
Legalább egy éjszakát pihentetjük.
Másnap a tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, és a lap tetejére simítjuk.
Kockára szeleteljük, és tálaljuk.
sütési hőfok:
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!