Együtt mindig jobb: Omlett zöldborsóval. Omlett gombával és zöldborsóval.

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

 

 

Omlett zöldborsóval

 

Hozzávalók:

2 tojás,

3 evőkanál főtt zöldborsó (pl. konzerv),

némi reszelt füstölt sajt,

étolaj,

só.

 

A villával felvert, kicsit megsózott tojásokból palacsintasütőben szép, kerek "lepényt" sütünk, mintha palacsintát sütnénk.

Az így megsütött omlettet tányérra borítjuk, az egyik felére rászórjuk a zöldborsót, a másik felét ráhajtjuk, a tetejére reszelt sajtot szórunk (mivel az omlett még úgyis jó forró, a sajt kicsit ráolvad).

 

 

*

 

 

Omlett gombával és zöldborsóval

 

Hozzávalók:

2 tojás,

3 evőkanál főtt zöldborsó (pl. konzerv),

némi reszelt füstölt sajt,

étolaj,

só,

2 közepes gomba.

 

Ugyanúgy készítjük, mint az előző omlettet, annyi különbséggel, hogy először megpucoljuk és apróra vágjuk a gombát, majd egy pici olajon megpároljuk (még egyszerűbb, ha egy percre mikrohullámú sütőbe tesszük), és ezt a párolt gombát sütés előtt a felvert tojásba keverjük.

 

 

*

 

 

Címkék: omlett gombával és zöldborsóvalrecept omlett zöldborsóval

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu