Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Omlett zöldborsóval
Hozzávalók:
2 tojás,
3 evőkanál főtt zöldborsó (pl. konzerv),
némi reszelt füstölt sajt,
étolaj,
só.
A villával felvert, kicsit megsózott tojásokból palacsintasütőben szép, kerek "lepényt" sütünk, mintha palacsintát sütnénk.
Az így megsütött omlettet tányérra borítjuk, az egyik felére rászórjuk a zöldborsót, a másik felét ráhajtjuk, a tetejére reszelt sajtot szórunk (mivel az omlett még úgyis jó forró, a sajt kicsit ráolvad).
*
Omlett gombával és zöldborsóval
Hozzávalók:
2 tojás,
3 evőkanál főtt zöldborsó (pl. konzerv),
némi reszelt füstölt sajt,
étolaj,
só,
2 közepes gomba.
Ugyanúgy készítjük, mint az előző omlettet, annyi különbséggel, hogy először megpucoljuk és apróra vágjuk a gombát, majd egy pici olajon megpároljuk (még egyszerűbb, ha egy percre mikrohullámú sütőbe tesszük), és ezt a párolt gombát sütés előtt a felvert tojásba keverjük.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!