Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Érdemes tudni róla mindenkinek!
Elvégezték a következő kísérletet. Vizet
forraltak fatüzelésű kályhán, gázégőstűzhelyen, elektromos főzőlapon és
mikrohullámú sütőben.
Majd a felforralt vízben magokat csíráztat
tak.
A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok75%-a,
a gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%-a,
az elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%-a,
a mikrohullámú sütőben 0%-a kelt ki.
A mikrohullámú sütő tökételesen alkalmas csírátlanításra, fertőtlenítésre.
A mikrohullámú sütőben a villámgyors
rezgések következtében az ételek molekulái
rövid időn belül degenerálódnak. A
degenerált ételtől, degenerált molekuláktól
nem lesz egészséges sejtépítés, az ilyen
ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem
előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a
szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül leggyengébb az
immunrendszer állapota. Ez már a rák
előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú
sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt
valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé ;"eszi" magát.
Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel:
Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők? Svájcban,Franciaországban és több más országban reklámozni is tilosa mikrohullámú sütőket!
Svájci orvosok 8 önként jelentkező,
makrobiotikusan táplálkozó személyen
végezték el a kísérleteket (a lausanne-i
Biokémiai Intézetben és a wattenwili
Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A
kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként
megváltoztatott táplálékot kaptak.
Elsőként egy biotermelő nyers tejét
felforralva, harmadikként a berni cégtől
származó pasztőrözött tejet, negyedikként
ugyanezt mikrohullámú sütőben, ötödikként
nyers biozöldséget, hatodikként ezt a
zöldséget hagyományos módon megfőzve,hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban
megfőzve.
Meghatározott idővel a táplálék felvétel
után minden esetben vért vettek, és a kapott
vérmintát bizonyos kritériumok szerint
elemezték. Az eredmény a következő lett:
A mikrohullámú sütőben melegített,
felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a
zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó
) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték
(vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya.
A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben
termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid
ideig tartó, erőteljes csökkenést
állapítottak meg, ha a vizsgált személy
előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott.
A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is
megállapították, hogy a mikrohullámú energia
a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek.
Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több
széleskörű tanulmány is megállapította. A
mikrohullám hatásának kitett emberi
táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy
fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén
(kórokozók, valamely betegség kifejlődését
elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S
így rákos elváltozásokat is előidézhetnek,okozhatnak.
NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET
LEHET HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR KEVEREDÉSE
A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG
MELLRÁKOT.
A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.
AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG ED
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!