Együtt mindig jobb: Borjúcarpaccio tonhalkrémmel

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 899 fő
  • Képek - 888 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

 

 

 

Borjúcarpaccio tonhalkrémmel

 

 

network.hu

 

 

Hozzávalók:

80 dkg borjúcomb

1 fej vöröshagyma

2-3 szegfűszeg

3 kisebb babérlevél

1 szárzeller és zellerlevél

3 kiskanál Vegeta

 

A tonhalkrémhez:

20 dkg tonhaldarabok növényi olajban konzerv

2-3 szardellacsík vagy szardellagyűrű

1 kiskanál kapribogyó

15 dkg majonéz

1 citrom leve

 

A díszítéshez:

1-1 maréknyi fekete és zöld olajbogyó

1 evőkanál kapribogyó

1 evőkanál aprított petrezselyem

1 főtt tojás

4-5 kis csemege uborka

 

A húst megmossuk, és annyi meleg vízben, hogy ellepje, föltesszük főni.

A megtisztított hagymát a szegfűszeggel megtűzdeljük, és a babérlevéllel, a zellerrel meg a Vegetával együtt a főzővízbe dobjuk. Lefedve kb. 45 percig főzzük, a tűzről lehúzzuk, és a húst a főzőlevében hagyjuk kihűlni.

Ezután kiemeljük, tálra tesszük, egy szalvétával letakarjuk és egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.

 

A tonhalat leszűrjük, a szardellacsíkokkal, a kapribogyóval, a citromlével és a majonézzel együtt botmixerrel simára keverjük. A krémet legalább 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.

 

A húst nagyon vékonyra felszeleteljük, egy lapos tálon kissé egymásra fektetve elrendezzük, és a tonhalkrémet rásimítjuk.

 

Olajbogyóval, kapribogyóval, petrezselyemmel, főtt tojással, és felkarikázott csemegeuborkával díszíthetjük.

Meleg pirítóst kínáljunk mellé.

 

 

 

*

 

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu