Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keverem-kavarom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Borjúcarpaccio tonhalkrémmel
Hozzávalók:
80 dkg borjúcomb
1 fej vöröshagyma
2-3 szegfűszeg
3 kisebb babérlevél
1 szárzeller és zellerlevél
3 kiskanál Vegeta
A tonhalkrémhez:
20 dkg tonhaldarabok növényi olajban konzerv
2-3 szardellacsík vagy szardellagyűrű
1 kiskanál kapribogyó
15 dkg majonéz
1 citrom leve
A díszítéshez:
1-1 maréknyi fekete és zöld olajbogyó
1 evőkanál kapribogyó
1 evőkanál aprított petrezselyem
1 főtt tojás
4-5 kis csemege uborka
A húst megmossuk, és annyi meleg vízben, hogy ellepje, föltesszük főni.
A megtisztított hagymát a szegfűszeggel megtűzdeljük, és a babérlevéllel, a zellerrel meg a Vegetával együtt a főzővízbe dobjuk. Lefedve kb. 45 percig főzzük, a tűzről lehúzzuk, és a húst a főzőlevében hagyjuk kihűlni.
Ezután kiemeljük, tálra tesszük, egy szalvétával letakarjuk és egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
A tonhalat leszűrjük, a szardellacsíkokkal, a kapribogyóval, a citromlével és a majonézzel együtt botmixerrel simára keverjük. A krémet legalább 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A húst nagyon vékonyra felszeleteljük, egy lapos tálon kissé egymásra fektetve elrendezzük, és a tonhalkrémet rásimítjuk.
Olajbogyóval, kapribogyóval, petrezselyemmel, főtt tojással, és felkarikázott csemegeuborkával díszíthetjük.
Meleg pirítóst kínáljunk mellé.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!