Együtt mindig jobb: Mascarponés finomságok (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 888 fő
  • Képek - 887 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 888 fő
  • Képek - 887 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 888 fő
  • Képek - 887 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Keverem-kavarom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 888 fő
  • Képek - 887 db
  • Videók - 54 db
  • Blogbejegyzések - 216 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Keverem-kavarom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Mascarponés finomságok

Ezt a témát Brátán Gyöngyi indította 5 éve

Kedves Klubtagok!
Nagyon szépen kérek mindenkit, ha tudtok bármilyen mascarponéval készülő süteményt, tortát, vagy más finomságot, kérlek írjátok le a recepteket! Köszönöm szépen!

Hozzászólások eddig: 4

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Brátán Gyöngyi üzente 5 éve

Köszi szépen a recepteket, kipróbálom . Üdvözöllek: Gy.

Válasz

Brátán Gyöngyi üzente 5 éve

Nagyon szépen kszönöm a receptet, mindenképpen kipróbálom!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 5 éve

Déligyümölcsös túrótorta

Hozzávalók:

10 dkg margarin, 7,5 dkg cukor, 1/2 teáskanál reszelt citromhéj, 2 tojás, 5 dkg liszt, 5 dkg étkezési keményítő, 1 teáskanál sütőpor, 5 dkg darált mandula

A töltelékhez: 25 dkg mascarpone, 25 dkg zsírszegény túró, 5 dkg cukor, 2 dl tejszín, 1 kivi, 2 mandarin, 2 szelet ananász

Előkészítés: Kivajazunk egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát. A sütőt 200 C-fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük.

Elkészítés: A tésztához a lágy margarint habosra keverjük a cukorral, beledolgozzuk a citromhéjat, a tojást, a lisztet, az étkezési keményítőt, a sütőport, a mandulát, és a kézi robotgéppel magas fokozaton 2 percig keverjük. A formába simítjuk, és a sütőben kb. 20 percig sütjük. Kiborítjuk a formából, és hagyjuk kihűlni. A krémhez a mascarponét simára keverjük a túróval és a cukorral. A tejszínt kemény habbá verjük, és beledolgozzuk. A krémet a tortalapra halmozzuk – nem kell elsimítani, maradhat kicsit hullámos a krém. A kivit és ízlés szerint mandarint, ananászt, meghámozzuk, ill. lecsepegtetjük, kisebb darabokra vágjuk, és a torta tetejére szórjuk.
Forrás:
http://www.sutireceptek.extra.hu/turos/deligyumolcsosturotorta.html

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 5 éve

Mascarpone sajttorta
Hozzávalók:

20 dkg darált háztartási keksz
10 dkg kakaópor

15 dkg kristálycukor
15 dkg mascarpone
friss menta
30 dkg vegyes gyümölcs
2 dl tejszín
6 db tojás
10 dkg vaj
1 egész fahéj
1 db vaníliarúd

A darált kekszet, a vajat, a tojások felét, a kakaóport és a kristálycukrot összedolgozzuk. Egy tálban összekeverjük a többi tojást, a tejszínnel, a mascarpone sajttal, majd ízesítésként belehelyezünk egy rúd vaníliát. Egy sütőformát kibélelünk a tésztával, beletöltjük a vaníliás sajtkrémet, majd 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük.

Cukorból és vízből szirupot főzünk, melyet egész fahéjjal ízesítünk. Az így kapott szirupba beleöntjük a gyümölcsöket és az apróra vágott mentát, majd a tortát a frissen készített forró mártással leöntve tálaljuk.

Jó étvágyat!

rtlklub.hu
Forrás:
http://www.lhp.hu/cs_olvas.php?a=11934

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu